maanantai 26. elokuuta 2013

Elämästä nauttien

Ajattelin hieman kertoa perjantain ja sunnuntain ruokailustamme, sekä viikon ohjelmasta. Pidän kokeilla ja arvostella erilaisia ruokapaikkoja. Minun mielestäni netistä ei löydy mistään hyviä arvosteluja, vaikka totta kai ihmisillä on eri mielipiteetkin. Itse arvostan hinta laatusuhdetta eniten. Annoksella on oltava hintaan soveltuva koko, sekä maku.

Päätimme siivoamiseen kunniaksi lähteä maistamaan Mierolan silta cafeeseen hamppari aterioita. Mielestäni eivät olleet kovin kummoiset, hampurilainen oli hieman kuiva, koska kaikki mausteet laitetaan itse, mutta ranskalaiset hyviä. Tunnelma maisemineen siellä on kokemisen arvoista. Viimeksi mierolassa syödessäni taisin syödä kanakorin, joka taas mielestäni oli aikas hyvä ja pihvitkin kuuleman mukaan maukkaita. Mutta suosittelen paikkaa jokaiselle, kesäisin siellä järjestetään tansseja sekä siellä saa isoja jätski palloja. Pallot ovat siis oikeasti hintansa arvoisia. Suosittelen siis paikkaa todella vielä näinä lämpöisinä kuin syksyisinäkin päivinä. Vaikkakin tällä kertaa ruoka oli meille pettymys, niin silti itse suosin paikkaa niin ruuan, juoman kuin jädenkin merkeissä, mutta ennen kaikkea maisemien vuoksi. Viime syksynä sinne rakentui upea terassi jossa aitoina toimivat lasit ja maisema on suoraan järvelle. Lasit myös estävät tuulen ja niin ollen siinä on mukava istuskella. Käykää siis ihmeessä kokeilemassa paikkaa, jos siellä ette ole vielä käyneet. Paikka sijaitsee Parolassa olisiko noin 10km Hämeenlinnan keskustasta.

Perjantaina kävimme avopuolison kanssa Hällänkellarissa syömässä, ennen illan juhlia. Hällänkellari on ehkäpä paras ravintola Hämeenlinnassa. Siellä on uskomattoman hyvät lounaat, pitsat, sekä kaikki pihviruuat. Hällänkellarissa minua viehättää tunnelma, nimensä mukaan ravintola sijaitsee kellarissa. Kellarissa on hämärää, tunnelma ja ravintolan olemus luovat siitä kiinnostavan. Hintaluokkakin ravintolassa on hyvä. Tällä kerralla taisin syödä broileria, jossa oli fetajuustokastiketta ja hintaa ruualla oli noin 20€. Pitsatkin ovat tajuttoman hyviä ohut pohjaisia ja täyttäviä. Pitsat saa myös mukaan, ja ne voi nauttia kotona vaikkapa leffan ääressä.  Annoskokokin on minusta riittävä. Elikkäs jos etsitte tunnelmallista ihanaa ravintolaa, jossa hyvä ruoka niin poiketkaa ihmeessä kyseisessä ravintolassa. 

Kuvaa ei kummastakaan ateriasta tullut napattua, koska tämä blogin kirjoittaminen on aivan uutta, tuppaa tuollainen unohtua. 
Laitan teille kuvaa vaikkasta sunnuntain ja lauantaipäivän asusta, ettei aivan kuvattomaksi jää.


Kyseinen mekko on jo blogissa nähty.
Mekko: Hipster
Neuletakki: Robin hills 
Paita: Guess
Neuletakki: S.T.I
Housut: Dr Denim
Laukku: Wilma
Kengät: Spirit 

Sitten asiasta toiseen....
Olisiko muuten kenelläkään hyviä kokemuksia iPad:in näppäimistöstä, olen nyt kuumeisesti ruvennut miettimään sen hankkimista? Oma koneemme on jo hieman vanhan, muutaman vuoden. Se on aikas hidas, enkä ole sitä ennen blogin aloittamista juuri avannut, mutta olen nyt todennut oikealla näppäimistöllä olevan mukavampi kirjoittaa. Näin ollen näppäimistön osto on todenteolla harkinnassa.

 Ajattelin nauttia vielä vapaasta viikostani, tekemällä sitä mitä huvittaa. Ainakin osan aikaani pyhitän juuri Lappeenrannasta tulevalle ystävälle. Suunnitelmissa olisi myös nähdä muita ystäviä ja sukuloida. Olen nyt vapaallani nauttinut siitä, kuinka voin polkaista pyörällä kaupunkiin ihanaan kahvilaan juomaan teetä tai kahvia ja nauttia pientä purtavaa. Nautin myös jopa siitä, että voin istua siellä aivan yksikseen tai kierrellä kauppoja. Niin kuin jo aiemmin puhuin viikonloppuna olisi vielä yhdet juhlat edessä, sukulaiseni synttärit. Puhetta kummitätsän kanssa oli myös yhteisestä reissusta Riihimäelle sisustuskaupoille lauantaina, siitä myös varmasti lisää. Ai niin olin myös aivan unohtanut että menen torstaina salille, minulle tehdään ohjelma. Aapuva.... Sali ei oikein ole ollut juttuni, mutta tartuin tarjoukseen johonka kuului ohjelman teko ja kuukausi kortti alle 50€. Jotenka kokeillaan, tulevaisuudessa olen hieman miettinyt jos ottaisin salille kymppi kortin, mutta katsotaan. Tällä hetkellä harrastuksena toimii My Flow:ssa oleva tuolitanssi kurssi, sekä samassa paikassa jumpissa käynti. Uskon että tämäkin aihe kaipaisi postausta?

Mutta mukavaa maanantaita kaikille, söpön kukkaruukun vauhdittamana.
r
Ruukku on ostettu Katin sisustusnavetasta.
Kyseseisiä tai vaastavia ruukkuja olen nähnyt myös K-citymarketissa.

Marika :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti