maanantai 26. elokuuta 2013

Tunnelmia viikonlopun juhlista

Viikonloppuna ei mikään muu sana ollut huulilla, kuin juhlat. Samalle viikonlopulle osui kahdet juhlat. Toiset juhlat olivat ystäviemme syntymäpäivät, mukavan kaveriporukan kera. Illalle tunnelmaa antoi myös kynttilän valo, koska sähköt olivat katkenneet ja pysyivät poissa varmaankin noin kymmeneen asti. olihan se todella tunnelmallista, kun kynttilän valossa juttelimme ja nautimme illasta. Ilta sujui syödessä, juodessa ja juoruillessa, sekä sähköjen tullen musiikkia kuunnellessa. Kaikin puolin mukava ja kuvaton ilta, koska kuvia en siellä juuri ottanut. Asukuva tuli kotiin tullessa hutaisten napattua. Ystävällemme jolla oli synttärit, sekä tuparit valikoitui Sisustus Home:sta palokunnankadulta Hämeenlinnasta Lexingtonin käsipyyhkeet, sekä keittiöpyyhe. Meinasi kontrolli pettää ja itsellekin tarttua pyyhkeet mukaan. Vaikkakin kyseessä oli poikapuolinen ystävä, tykkäsi hän uskoakseni lahjasta. Toisen ystävämme lahja olikin sitten avopuolisoni vastuulla ja näin ollen osa lahjasta tulee perästä. 

Asukuva perjantain juhlista. 
Neuletakki: H&M
Paita: Zara
Tekonahkaiset housut: Zara
Laukku: Ted Baker

Kun edellisen illan juhlista selvittiin, oli aika valmistautua jo seuraaviin juhliin, jotka koittaisivat lauantai-iltana. Aamulla herätessäni oli minulla aika kummitädille hierontaan, olipa paras tapa aloittaa päivä. Seuraavaksi päivän ohjelmistoon kuitenkin kuului kirppari pöydän järkkäystä. Tuotteita oli taas jonkun verran mennyt, mutta vielä olisi hyvää tavaraa jäljellä. Kirpputorilta suuntasin kauppaan, koska olin tupareihin luvannut väsätä tonnikalasalaatin, ei kuin tuumasta toimeen. Kyseiset tuparit olivat todella mukavat, koska olen päässyt vaikuttamaan sisustuksessa. Aivan mahtava tunne kun siellä oli niin kaunista. Sisustus suunnittelijan koulutus olisi minulle suuri haave, mutta katsotaan toteutanko sen joskus, jää nähtäväksi. Tuparit tosiaan kuluivat seurustellen syöden, juoden ja musiikkia kuunnellen. Hiljaisuuden tullen lähdimme porukalla kohti kaupunkia. Kaupungissa terassilla kävimme yksillä, muut suuntasivat yökerhoon, mutta me päätimme jatkaa matkaa kohti kotia. Myös tämä ilta kuin koko viikonloppu on ollut juhlimista ja kesän viimeisistä päivistä nauttimista. 

Asukuva illan juhlista
Paita: Guess
Housut: H&M
Kello: Tommy Hilfiger
Kengät: Bianco

Päälleni valikoitui, keväällä H&M:stä ostamani printtikuvioidut
valkoiset housut, sekä paita Guess:iltä. Laukkuna mukana
oli Guess:in vaaleanruskea laukku, joista kuvia ei ole.

Oli taas jo sunnuntai, ylläri ei ollut että nukuin pitkään. Aamupalan syötyä meille iski pieni siivousvimma. Aluksi tarkoituksena oli imuroida vain olohuone, mutta lopulta tuli koko kämppä imuroitua ja pölyt pyyhittyä. Silloin se on tehtävä kun inspiraatio löytyy :)

Olin myös sopinut kummitätini kanssa, että menen hänen luokseen istumaan, jutskailemaan ja syömään lämppäreitä. Oli mukavaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Kummitädilläni on aivan ihana setteri Oliver, joka kummasti oli päivän touhuista aivan poikki. Kuva on otettu Oliverin pentu aikana.




Kotiuduttuani kävinkin sitten kirjoittamaan postausta. Tänä aamuna mulla ja pondella (koiramme pontson lempinimi) koittikin aikainen herätys, koska meille tuli putkimiehiä jotakin laittelemaan. Onneksi tiesin tästä jo eilen illalla. Tänään olisi vielä ainakin suunnitelmissa Ystävän näkemistä, pitkästä aikaa. Odotan myös kuumeisesti ystävän saapumista Lappeenrannasta Hämeenlinnaan, jotta voimme nauttia yhteisestä ajasta ennen hänen Italian reissuaan. Lupasin myös viedä hänet parhaimpaan salaatti paikkaan Hämeenlinnaan, siitä lisää myöhemmin tällä viikolla. Mielessä olisi kamalasti asioita joista kirjoittaa :)


Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti