perjantai 13. syyskuuta 2013

Huono viikko

Tämä viikko on ollut täynnä huonoja päiviä ja ärsytystä. Kuviakaan ei ole juuri tullut napattua:) En tiedä mistä tämä johtuu. Jotenkin vaan ei ole ollut hyvä viikko, vaikkakin tiettyinä hetkinä on ollu ihan mahtavaa. Työ on maistunut ja joka aamu on ollut kiva herätä töihin. Jotenkin vain sellainen ärsyttää, että asioita ei voida sanoa päin naamaa. Onneksi tässä ei ole kyse omasta ryhmästäni. On myös ollut mukava nähdä vanhoja työkavereita eri ryhmistä. Tämä viikko on lähinnä koostunut ystävien näkemisestä, sekä kuntoilusta. En taas muistanutkaan kuinka raskasta ja samalla rentouttavaa bodybalance on. Olin keskiviikkona ensin salilla ja siitä sitten balanceen. Balance on joogaa,tai chi:ta ja pilatesta yhdistävä tunti. Siihen kuuluu 10 eri sarjaa, jotka muokkaavat eri lihaksia ja viimeisenä on loppurentoutus. Huh, vatsalihakset joutuivat myös koville, en muistanutkaan.
(http://www.myflow.fi/tuntikuvaukset/bodybalance) <-aiheesta lisää
Voiko söpömpää olla?
Iltapalaa salin jälkeen
Jotenkin uuden työpaikan myötä olen astetta onnellisempi, enää tuo oman asunnon osto olisi haaveissa. Tämä viikko on ollut todella täynnä kiukkua ilman erityistä syytä, mutta silti koen joka päivä olevani onnellinen kotiin tullessa. Kotona odottaa rakas pontso, oma kulta ja hyvässä tapauksessa valmis ruoka<3 Haluaisin kuulla teidän mielipiteitä siitä mitä haluatte kuulla postauksissa?
Kaikki on väriväriin myös töissä :)
Viikonloppuna olisikin tiedossa grilli herkkuja, ystävän synttäreitä sekä ihanaa aikaa kullan kanssa ja tietty uuden "ystävämme" NHL 14:sta. Meillä ei taas Töllöstä muuta tuukkaan NHL ja sm- liiga kauden alettua ku lätkää ja NHL 14:sta pelailua. Onneksi lähden ensi viikon maanantaina pariksi päiväksi kohti Joensuuta niin saa kultsi rauhassa pelailla ja mä taas kiertää kaikki kaupat ja kirppikset siellä  ;) Löysin tänään lounaalla ollessani ihanat viinipunaiset housut ja nahkayksityiskohdilla olevan jakun H&M:stä. Jakku on päällä viikon ainoassa asukuvassa. Oli mukava vaihtaa lounaalla kuulumisia ystäväni Riinan kanssa. Tilasin myös Oriflamelta uuden nuden värisen huulipunan, esittelen sen teille myöhemmin.
Lounasta, perjantain kunniaksi myös Colaa!
Jakku: H&M
Paita: Vero Moda
Laukku: Guess
Housut: Dr. Denim
Kengät: Converse

Mikä onkaan lempivärini :)
 Mukavaa viikonloppua
marika :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti