torstai 31. lokakuuta 2013

Minun viikkoni

Viikot kuluvat kovaa vauhtia ja tuntuu että mihin maanantai, tiistai ja keskiviikko hävisivät. Ehditty on paljon, mutta paljon on vielä ehtimättä. Pitäisi yrittää joku päivä kirjottaa viikonlopusta, mutta kai tämä tästä rauhoittuu. Viime perjantaina  käytiin katsastamassa Selänne leffa/dokumentti ja se oli mielenkiintoinen. Pidin leffasta kaikin puolin ja sitä oli mahtava katsoa. Leffan jälkeen minua oli koitettu tavoittaa, lähtisinkö mukaan katsomaan Haloo Helsinkiä Hämeenlinnan yökerho Sirkukseen. Hetken mietinnän jälkeen päätin lähteä autolla katsomaan Haloo Helsinkiä. Oli ihan hyvä keikka ja mukavaa seuraa. Ilta meni nopeasti ja kolmen pintaan olin kotsassa :) 
Perjantaina iltapäivä teetä.


Haloo Helsinkiä katsomassa :)
Paita: Kirpputorilta
Housut: H&M
Lauantaina oli vuorossa kullan synttärit joista myöhemmin kuvasaldoa. Sunnuntaina lähdinkin sitten herättyäni kaupoille ja ostin meille uudet matot olohuoneeseen. Huoneesta tuli paljon parempi ja valoisampi beigen värin ansiosta. 

Ennen
Jälkeen
Maanantaina töissä sainkin sitten ajatuksen, että minun on päästävä Ideaparkkiin. Ei kukaan tuntunut jaksavan lähteä, joten pirautin mummulle. Mummukin mietti hetken, mutta sitten olimmekin Ideaparkissa. Menin hakemaan kenkiä, mutta kenkien lisäksi löysin peplum paidan ja löysän gollegen. Kengät maksoivat vain 29,95€ ja ovat täydelliset monien asujen kanssa. Sain sunnuntaina aikaan myös yhden mielenkiintoisen jutun. Otin yhteyttä Riihimäen Jäätaitureihin ja muodostelma joukkueeseen. Siitä se sitten lähti ja eilen olinkin jo kokeilemassa jäällä joukkueen kanssa. Joukkueeseen meno kaikkiaan on vielä harkinnassa, mutta oli mahtavaa olla taas jäällä.  Reenien jälkeen käväisin työkaverilla Riihimäellä pika kahvilla ja siitä sitten otin suunnaksi tuolitanssin. Jouduin viime viikolla sairastelun vuoksi jättää väliin, mutta onneksi sarjaa on tehty jo aihemminkin enkä ollut jäljessä. Tänään sitten olikin paikat niin jumissa, mutta jalat ja peppu eritoten. En muistanutkaan kuinka rankkaa luistelu on, mutta hauskaa. Yllättävää pysyin pystyssä, sekä askelissaki mukana. Eilen sitten kävinkin hierojalla ja Illalla yhdetoista aikaan tultiin kynsihuollosta Espoosta, jonne lähdimme äidin kans suoraan töistä. 



Iltapalalla/yöpalalla kynsihuollon jälkeen.
Päivitin puhelimen avulla, joten laatu ei ehkä niin hyvä.
Mukavaa viikonlopun odotusta 
Marika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti