sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

Kevät taitaa viimein olla tulossa, vaikka ensi viikolle lunta onkin luvassa. En vain millään usko siihen.... Melkein koko viikko meni sairastellessa ja näin ollen en ole koneelle jaksanut tulla kirjoittelemaan. Hirveen kasan oon uusia vaatteita hamstarannut ja näin ollen täytyisi niistä tänne kuvia joku päivä saada. 
Vähän hedelmiä hemulilta :) 
Terassikausi avattu with mamma <3
Viime viikon perjantaina heitinkin isän ja avopuolison kohti helsinki- vantaan lentokenttää. Heillä suuntana lämmin Thaimaa, minä taas jouduin palaamaan Hämeenlinnaan. Poikkesin Vantaalla Jumbossa hieman shoppailemassa ja mukaan tarttui pari vaatetta, joten täysin tyhjin käsin ei Hämeenlinnaan tarvinut palata. Lauantai aamuna Sonja laittoi taas tukkaan tummempaa väriä, niin olikin sitten hyvä jatkaa päivää uudella tukalla. Mummu ja äiti odottivat jo kaupungissa. Tarkoituksena oli valita heille silmälasit ja siinähän me onnistuttiin, jonka jälkeen mummu tarjosi kaikille pitsat (kultakin oli ehtinyt liittyä seuraan). Pitsan jälkeen hieman shoppailtiin ja mummu sponssasi mulle kivan neuletakin, sekä paidan. Shoppailujen väsyttämänä siirryimme aurinkoiselle ja "lämpimälle" Londonin terasille juomaan viiniä, olutta kuka mitäkin. Siinä sitten nautimme auringon paisteesta vilttien kera. Lauantai ilta jatkui ystävien kanssa kohti Up:pia, todella hauskalla fiiliksellä. Ainut miinus oli UP:pissa soiva "sirkus" musiikki. Joimme ystäväni kanssa viinipullon puoliksi ja suuntasimme public corneriin käymään yhdellä. Sirkuksessa esiintyi Cheekki joten ihmisiä liikkeellä oli oikein urakalla. Me kuitenkin jätimme Cheekin väliin, sillä elokuussa kutsuu olympia stadioni ja Cheek. Meillä oli hauska ilta UP:pissa ja lopulta vielä yksi ystävä liityi seuraan, josta jatkoimmekin koko porukalla subwayhin. Sunnuntaina taas kierrettiinkin sukulaisia ympäri ja tultiin kotiin rentoutumaan. Tuntuu et viikot kuluvat todella nopeaan.
Uusi Zara tunika Sini valkoinen 
Mä paranin näillä :D 
Tennari kelit on alkanu
Tämä viikko oli taukoa salilta ja yleensäkin liikunnasta kuumeen takia. Torstaina aloin jo heräämään henkiin sohvan pohjalta, vaikka töistä pidin vielä kuumeettoman päivän. Kävin siinä sitten kaupassa, koska jääkappi ammotti tyhjyyttään. Hedelmät ovat viime aikoina maistuneet ja varsinkin tuore ananas, se on niin hyvää. Perjantaina sitten pääsinkin jo työntouhuun kauniissa ilmassa. Perjantai menikin pitkästä aikaa rauhallisissa merkeissä ystävän kanssa leffaa tuijottaen ja sipsiä syöden. Ei yhtään hassumpi vaihtoehto, sillä aamulla heräsinkin virkeänä mummun ja äipän kanssa kirpputoreille pyörähtämään. Meillä oli taas oikein mukava kirppari kierros ja muutama ostoskin mukaan sattui edullisista hinnoista johtuen. Iltapäivällä suunnistettiin kullan kanssa kohti   Helsinki- Vantaata taas kerran, tarkoituksena hakea matkalaiset kotiin. Heillä olikin ollut onnistunut matka ja rusketustakin pinnassa. Reissun jälkeen mummu oli väsännyt meille pitsaa, jonka jälkeen kävimmekin saunassa. Sauna pistikin väsyttämään ihan urakalla ja näin ollen maate pääsi lauantaina myös ajoissa. Tänään onkin taas ollut ohjelmaa josta laitan postausta myöhemmin. Istahdin jokin aika sitten pöydän ääreen kirjoittamaan tätä ja syömään hedelmiä, sekä juomaan teen. Lähdin meinaan tuossa extempore Body Balanceen kuluttamaan hieman kaloreita. Pyörällä hujahdin nopeasti tuonne Rautatieaseman viereen My Flow:hun jumpalle. Nyt on oikein rentoutunut olo ja voimaa seuraavaan työviikkoon. 
Uutta viikkoa kohti siis ja mukavat sunnuntain jatkot lukijoille.
XoXo Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti